psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Psykolog Lauge Schøler

Mit navn er Lauge Schøler. Jeg er 33 år, uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk terapi og neuropsykologi. Jeg arbejder med kognitiv-, narrativ- og løsningsfokuseret terapi – og er særligt optaget af hvordan indsigt i følelser, ubevidste tankemønstre og fastgroede fortællinger kan virke terapeutisk.

Ungdoms-/Studierabat

Jeg tilbyder rabat på psykologsamtaler til unge under 30 år og studerende i alle aldre. Prisen for unge og studerende er dermed kun 900,- i stedet for normalprisen på 1100,- pr. samtale. Ved køb af klippekort til 5 gange, kommer prisen endda helt ned på 850,- pr. samtale.

Høj kvalitet og faglighed

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og anvender de mest moderne og evidensbaserede metoder inden for terapi. Hos mig er der ingen standardiserede løsninger, da hver klient er unik – vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvad der passer dig og og dine behov bedst. For at sikre fortsat høj kvalitet og faglighed i mit arbejde, modtager jeg løbende efteruddannelse og supervision.

Min tilgang til terapi

I terapien lægger jeg vægt på at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan fortælle om dét, der går dig på. Mange oplever at det allerede er forløsende i sig selv at få åbnet op og tale sine problemer igennem. Samtidig giver det et bedre overblik over din situation, samt dine tanker, følelser og handlinger. I terapien kan vi undersøge om der er alternativer til de måder, du normalt tænker og handler på. Tanker og handlinger er ikke sandheder, men blot én måde at forholde sig og reagere på – og de udspringer ofte fra indlærte mønstre fra fortiden, som vi er meget lidt bevidste omkring. I terapien kan jeg hjælpe dig med at se disse mønstre udefra. Dermed bliver det muligt at undersøge om du kan tænke, føle og handle på andre og mere konstruktive måder fremover.

Om positiv forandring i terapien

Vores fortællinger om os selv kan have stor magt, fordi de leder og begrænser os i hverdagen – specielt hvis vi aldrig for alvor har overvejet for hvem eller hvorfor fortællingen skabes. Ofte udvælger vi få begivenheder eller sandheder om os selv og skaber hele vores fortælling ud fra disse. Ved i stedet at brede perspektivet ud, bliver det muligt at skabe andre sandheder og fortællinger om os selv. Der er stor magt i at sætte sig selv ved roret og aktivt begynde at tage stilling til, hvad der skal definere én, hvad man ønsker for sit liv og hvor man vil hen. Det er noget af det, jeg kan hjælpe dig med i terapien.

Mulighed for eftermiddag-/aftentider

Mange efterspørger tider efter arbejde eller skole. Jeg tilbyder derfor samtaler i hverdagene mellem 16 og 19.


Hvad tilbyder jeg?

Herunder er en oversigt over nogle af de ydelser, jeg tilbyder.
Individuel terapi
Terapi til unge til rabatpris
Terapi med lægehenvisning til rabatpris
Therapy in English

Baggrund / Erfaring

– Privatpraktiserende psykolog
– Psykologisk Korttidsrådgivning
– Efteruddannelse i psykosomatisk terapi
– Efterskolelærer

Hvordan kan du bestille tid hos mig?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid hos mig via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: lauge@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 28 96 98 69, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Lauge Schøler
Psykolog
81 71 81 52
lauge@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1117 København K


Skriv til mig her