psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Psykolog Lauge Schøler

Mit navn er Lauge Schøler. Jeg er 34 år, uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk terapi og neuropsykologi. Jeg arbejder med kognitiv-, narrativ- og eksistentiel terapi – og er særligt optaget af hvordan indsigt i følelser, ubevidste tankemønstre og fastgroede fortællinger kan virke terapeutisk.

Høj kvalitet og faglighed

Jeg er medlem af Dansk Psykolog Forening og anvender de mest moderne og evidensbaserede metoder inden for terapi. Hos mig er der ingen standardiserede løsninger, da hver klient er unik – vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvad der passer dig og og dine behov bedst. For at sikre fortsat høj kvalitet og faglighed i mit arbejde, modtager jeg løbende efteruddannelse og supervision.

“Jeg valgte at tage kontakt til Lauge pga. pludselig opstået panikangst. Jeg har aldrig været typen, der har haft brug for psykolog, men det er et valg jeg er glad for, jeg har taget. Jeg var interesseret i nogen, som kunne komme med ordentlige teknikker og løsninger til de problemer jeg har – og der er Lauge et perfekt match. Samtalerne er intellektuelle og effektive. Siden start med Lauge har jeg haft ressourcer til at håndtere panikanfald og generel angst. Store anbefalinger herfra!” – Klient, 21 år

Ungdoms-/Studierabat

Jeg tilbyder rabat på psykologsamtaler til unge under 30 år og studerende i alle aldre. Prisen for unge og studerende er dermed kun 900,- i stedet for min normalpris på 1000,- pr. samtale. Ved køb af klippekort til 5 samtaler, kommer prisen helt ned på 850,- pr. samtale. Jeg tager imod klienter fra 16 år og op.

“Jeg er nu i et stykke tid kommet hos Lauge, hvilket oprindeligt skyldtes at jeg kæmpede med noget pludselig opstået dødsangst. Det blev relativt hurtigt løst, men jeg bliver ved med at komme, fordi jeg kan mærke, at terapien hjælper på min mentale sundhed og øger mit overskud i hverdagen. Derfor kan jeg kun anbefale Lauge, og jeg vil egentlig anbefale terapi som koncept mere generelt, da jeg jo nok tror, at vi alle vil have gavn af det på den ene eller den anden måde.” – Klient, 22 år

Min tilgang til terapi

I terapien lægger jeg vægt på at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan fortælle om dét, der går dig på. Mange oplever at det allerede er forløsende i sig selv at få åbnet op og tale sine problemer igennem. Samtidig giver det et bedre overblik over din situation, samt dine tanker, følelser og handlinger. I terapien kan vi undersøge om der er alternativer til de måder, du normalt tænker og handler på. Tanker og handlinger er ikke sandheder, men blot én måde at forholde sig og reagere på – og de udspringer ofte fra indlærte mønstre fra fortiden, som vi er meget lidt bevidste omkring. I terapien kan jeg hjælpe dig med at se disse mønstre udefra. Dermed bliver det muligt at undersøge om du kan tænke, føle og handle på andre og mere konstruktive måder fremover.

“Jeg kan mærke, at Lauge er til stede som menneske og så bruger sin faglighed som guide til at balancere udforskning og udfordring, spørgen og reflekteren, alvor og humor. Han har hurtigt fået skabt en terapeutisk relation, hvor jeg tør sige det grimme og sårbare og lade ham se det, så vi kan kigge på det sammen. Derfor har jeg også udtrykt et ønske om at fortsætte, på trods af stor akut “bedring” på symptom niveau, fordi jeg værdsætter Lauge som samtalepartner og kan se værdien i at kunne samtale med ham i både krise og udvikling.” – Klient, 25 år

Om positiv forandring i terapien

Vores fortællinger om os selv kan have stor magt, fordi de leder og begrænser os i hverdagen – specielt hvis vi aldrig for alvor har overvejet for hvem eller hvorfor fortællingen skabes. Ofte udvælger vi få begivenheder eller sandheder om os selv og skaber hele vores fortælling ud fra disse. Ved i stedet at brede perspektivet ud, bliver det muligt at skabe andre sandheder og fortællinger om os selv. Der er stor magt i at sætte sig selv ved roret og aktivt begynde at tage stilling til, hvad der skal definere én, hvad man ønsker for sit liv og hvor man vil hen. Det er noget af det, jeg kan hjælpe dig med i terapien.

“I samtalerne med Lauge har jeg flere gange oplevet ‘aha-oplevelser’. Vores samtaler giver mig mulighed for at reflektere over ting, jeg ikke nødvendigvis konfronterer til hverdag. Det kan være lige fra små til større ting, som pludselig giver mening og er nemmere at håndtere, efter man ser dem fra et andet perspektiv.” – Klient, 33 år

Mulighed for eftermiddag-/aftentider

Mange efterspørger tider efter arbejde eller skole. Jeg tilbyder derfor samtaler i hverdagene mellem 14:00 og 19:30.


Hvad tilbyder jeg?

Herunder er en oversigt over nogle af de ydelser, jeg tilbyder.
Individuel terapi
Terapi til unge til rabatpris
Terapi med lægehenvisning til rabatpris
Therapy in English

Baggrund / Erfaring

– Privatpraktiserende psykolog
– Psykologisk Korttidsrådgivning
– Efteruddannelse i psykosomatisk terapi
– Efterskolelærer

Hvordan kan du bestille tid hos mig?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid hos mig via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: lauge@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 81 71 81 52, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Lauge Schøler
Psykolog
81 71 81 52
lauge@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1117 København K


Skriv til mig her