Slider

Psykolog Lauge Schøler


Jeg har indgået et samarbejde med min gode kollega, psykolog Lauge Schøler. Lauge er medlem af Dansk Psykolog Forening og tilbyder psykologsamtaler for unge og voksne. Bemærk at Lauge giver rabat til unge op til 26 år samt til studerende i alle aldre. Prisen for unge og studerende er dermed kun 900,- i stedet for normalprisen på 1100,- pr. samtale. Ved køb af klippekort til 5 gange hos Lauge, kommer prisen endda helt ned på 850,- pr. samtale.

Om Lauge


Mit navn er Lauge Schøler. Jeg er 32 år, uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk terapi og neuropsykologi. Jeg arbejder med kognitiv-, narrativ- og løsningsfokuseret terapi – og er særligt optaget af hvordan indsigt i følelser, ubevidste tankemønstre og fastgroede fortællinger kan virke terapeutisk.

Høj kvalitet og faglighed


Jeg anvender de mest moderne og evidensbaserede metoder inden for terapi. Hos mig er der ingen standardiserede løsninger, da hver klient er unik – vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvad der passer dig og og dine behov bedst. For at sikre fortsat høj kvalitet og faglighed i mit arbejde, modtager jeg løbende efteruddannelse og supervision.

Lauges tilgang til terapi


I terapien lægger jeg vægt på at skabe et trygt og fortroligt rum, hvor du kan fortælle om dét, der går dig på. Mange oplever at det allerede er forløsende i sig selv at få åbnet op og tale sine problemer igennem. Samtidig giver det et bedre overblik over din situation, samt dine tanker, følelser og handlinger. I terapien kan vi undersøge om der er alternativer til de måder, du normalt tænker og handler på. Tanker og handlinger er ikke sandheder, men blot én måde at forholde sig og reagere på – og de udspringer ofte fra indlærte mønstre fra fortiden, som vi er meget lidt bevidste omkring. I terapien kan jeg hjælpe dig med at se disse mønstre udefra. Dermed bliver det muligt at undersøge om du kan tænke, føle og handle på andre og mere konstruktive måder fremover.

Om positiv forandring i terapien


Vores fortællinger om os selv kan have stor magt, fordi de leder og begrænser os i hverdagen – specielt hvis vi aldrig for alvor har overvejet for hvem eller hvorfor fortællingen skabes. Ofte udvælger vi få begivenheder eller sandheder om os selv og skaber hele vores fortælling ud fra disse. Ved i stedet at brede perspektivet ud, bliver det muligt at skabe andre sandheder og fortællinger om os selv. Der er stor magt i at sætte sig selv ved roret og aktivt begynde at tage stilling til, hvad der skal definere én, hvad man ønsker for sit liv og hvor man vil hen. Det er noget af det, jeg kan hjælpe dig med i terapien.

Mulighed for eftermiddag-/aftentider

Jeg tilbyder samtaler i hverdagene mellem 16 og 19. Kontakt mig for at bestille en tid.

Hvad tilbyder Lauge?


Herunder er en oversigt over nogle af de ydelser, jeg tilbyder.

Individuel terapi
Terapi til unge til rabatpris
Terapi med lægehenvisning til rabatpris
Therapy in English

Baggrund / Erfaring


– Privatpraktiserende psykolog
– Psykologisk Korttidsrådgivning
– Efteruddannelse i psykosomatisk terapi
– Efterskolelærer

Hvordan kan du kontakte Lauge?


Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: lauge@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 28 96 98 69, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Psykolog Lauge Schøler
28 96 98 69
lauge@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1117 København K




Skriv til Lauge her