psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Kursus


Er du nysgerrig omkring at booke eller deltage i et kursus om eksistentiel terapi eller eksistentielle temaer? Jeg er autoriseret psykolog og tilbyder kurser og foredrag på alle niveauer om, hvordan eksistentiel filosofi, psykologi og terapi kan bidrage til en bredere forståelse af os selv, andre og vores omverden. Kurserne kan enten holdes i klinikken i København K eller ude af huset – eksempelvis på din arbejdsplads, skole eller uddannelsesinstitution.

Hvorfor er det relevant med et kursus?

Vor tid bliver ofte karakteriseret som et konstant accelererende præstationssamfund, hvor mange har en oplevelse af at miste noget af sig selv i farten. Der har derfor de senere år været en markant stigning i behovet for perspektiver, der forholder sig kritisk til hamsterhjulet og fokuserer mere på meningsfuldhed og tilværelsens store eksistentielle spørgsmål – både blandt psykologer, andre faggrupper, studerende, klienter, ledere, virksomheder, organisationer og institutioner.

Tilbagemeldinger fra tidligere kursister

“Tak for den dejlige weekend, du gav os, fyldt med visdom, øvelser og god stemning.”

“Tusind (virkelig tusinde) tak for et indholdsrigt, brugbart og gennemgående fremragende kursus.”

“Tak for et inspirerende kursus, som virkelig bekræftede min begejstring for den eksistentielle tilgang, og gav lyst til at dykke endnu dybere ind i den verden.”

“Det var virkelig et godt kursus, du holdt om eksistentiel terapi. Jeg har fået meget ud af det, så tak for det!”

Foreløbig kursusoversigt

30. marts 2022 – kl. 17:30-19:30
Forstå, håndtér og præstér i en high-performance kultur

– Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet (Lukket arrangement)

12. september 2020 – kl. 10:00-16:00
Eksistentiel Terapi fra teori til praksis

– Psykologisk SamtaleCenter (Lukket arrangement)

22. – 23. februar 2020 – Begge dage kl. 9:30-16:30
Eksistentiel Terapi i Praksis

– Dansk Psykolog Forening (Udsolgt)

Flere kurser bekræftes snart og vil løbende blive offentliggjort her på siden, samt på min facebookside og på Instagram – du er velkommen til at følge mig på disse platforme også, hvis du ønsker at blive opdateret om kommende kurser og andre nyheder.

Hvad koster et kursus?

Prisen for et kursus varierer afhængig af om det skal vare en halv dag, en hel dag eller strække sig over flere dage. Hvis kurset skal foregå udenfor København, vil der blive tillagt kompensation for rejsetid og rejseudgifter. Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at booke eller deltage i et kursus. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Psykolog Jonas Bøyesen Jarlskov
Autoriseret Psykolog / Kursusholder
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til mig her