psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Nyttige links


Her er en oversigt over links til andre behandlingssteder, psykologer, gratis tilbud – samt nogle af vores nuværende og tidligere samarbejdspartnere.

Gratis tilbud

Alt Om Psykologi
Alt Om Psykologi er en portal med masser af spændende artikler rettet mod de mange mennesker, der hver dag søger hjælp eller svar på spørgsmål om psykologi, udvikling, mental sundhed og lidelser. Artiklerne på sitet er skrevet af psykologer og medlemmer af Dansk Psykolog Forening i samarbejde med redaktionen.

PsykInfo
PsykInfo besvarer spørgsmål om psykisk sygdom – eksempelvis symptomer, årsager og behandling. De tilbyder desuden telefonisk eller personlig anonym rådgivning til pårørende, der kan stå i en svær og ukendt situation.

Ventilen
Ventilen forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge, spreder viden om problemet og bryder tabuer. I deres 23 lokale tilbud skaber unge frivillige et trygt rum, hvor unge, der føler sig ensomme, kan få nogle gode oplevelser med jævnaldrende og træne deres sociale færdigheder.

Livslinien
Livslinien er en landsdækkende organisation, der forebygger selvmord og selvmordsforsøg. De tilbyder anonym rådgivning til selvmordstruede, deres pårørende og efterladte. Rådgivningen varetages af Livsliniens frivillige rådgivere på deres telefon-, net- og chatrådgivning.

SmerteLinjen
SmerteLinjen er et gratis rådgivningstilbud til personer ramt af smerter – eller til pårørende til en smertepatient.

Andre behandlere

HUMAN Copenhagen
HUMAN Copenhagen tilbyder kropsterapi, behandling, træning og detox. Vi har selv fået flere kropsterapeutiske behandlinger hos dem og giver dem vores varmeste anbefalinger.

Smertefys.nu
Specialiseret fysioterapi i København med fokus på kroniske smerter, akut fysioterapi og massage i København.

Andre samarbejdspartnere

Nerd Productions
Nerd Productions producerer reklamefilm, animationsfilm, præsentationsfilm, timelapse, brandingfilm, og andre video-og filmproduktioner.

Andre psykologer

UngTerapi
UngTerapi er et fællesskab af unge psykolger, der tilbyder terapi til unge. Jonas har gode minder fra tiden, hvor han arbejdede freelance som psykolog for dem i forbindelse med, at han byggede sin egen nuværende psykologpraksis op.

Mangler der noget på vores liste over tilbud og behandlere? Vi opdaterer den løbende, så skriv gerne til os på mail@psykolog-samtale.dk hvis du har forslag.Psykolog-Samtale ApS
Tlf: 60 80 16 86
Mail: mail@psykolog-samtale.dk

Adresse: Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K
CVR-nummer: 41475544Skriv til os her