Slider

Nyttige links


Her er en oversigt over links til andre behandlingssteder, psykologer, gratis tilbud – samt nogle af mine nuværende og tidligere samarbejdspartnere.

Gratis tilbud

PsykInfo
PsykInfo besvarer spørgsmål om psykisk sygdom – eksempelvis symptomer, årsager og behandling. De tilbyder desuden telefonisk eller personlig anonym rådgivning til pårørende, der kan stå i en svær og ukendt situation.

Ventilen
Ventilen forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge, spreder viden om problemet og bryder tabuer. I deres 23 lokale tilbud skaber unge frivillige et trygt rum, hvor unge, der føler sig ensomme, kan få nogle gode oplevelser med jævnaldrende og træne deres sociale færdigheder.

Livslinien
Livslinien er en landsdækkende organisation, der forebygger selvmord og selvmordsforsøg. De tilbyder anonym rådgivning til selvmordstruede, deres pårørende og efterladte. Rådgivningen varetages af Livsliniens frivillige rådgivere på deres telefon-, net- og chatrådgivning.

SmerteLinjen
SmerteLinjen er et gratis rådgivningstilbud til personer ramt af smerter – eller til pårørende til en smertepatient.

Andre behandlere

HUMAN Copenhagen
HUMAN Copenhagen tilbyder kropsterapi, behandling, træning og detox. Jeg har selv fået flere kropsterapeutiske behandlinger hos dem og giver dem mine varmeste anbefalinger.

Smertefys.nu
Specialiseret fysioterapi i København med fokus på kroniske smerter, akut fysioterapi og massage i København.

Andre samarbejdspartnere

Nerd Productions
Nerd Productions producerer reklamefilm, animationsfilm, præsentationsfilm, timelapse, brandingfilm, og andre video-og filmproduktioner.

Andre psykologer

UngTerapi
UngTerapi er et fællesskab af unge psykolger, der tilbyder terapi til unge. Jeg har selv gode minder fra tiden, hvor jeg arbejdede freelance som psykolog for dem, i forbindelse med at jeg byggede min egen nuværende psykologpraksis op.

Mangler der noget på min liste over tilbud og behandlere? Jeg opdaterer den løbende, så skriv gerne til mig på mail@psykolog-samtale.dk hvis du har forslag.
Skriv til mig her


Slider