Slider

Priser og Praktisk

Her er en oversigt over mine priser og praktiske oplysninger.

Priser for individuel terapi

Du kan enten bestille tid til en enkelt samtale eller spare penge ved at købe klippekort til forløb af 5 eller 10 samtaler.Rabat til unge og studerende

Jeg giver rabat til unge under 30 år – samt til studerende i alle aldre.
*Rabatten gælder kun egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales min normalpris.


Rabat ved lægehenvisning

Jeg giver rabat ved lægehenvisning. Bemærk at jeg ikke har en overenskomst med sygesikringen og derfor ikke kan modtage lægehenvisninger – til gengæld tilbyder jeg terapi med kort ventetid til en reduceret pris, for at imødekomme de rekord lange ventelister på psykologhjælp med lægehenvisning i København.
*Rabatten gælder kun egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales min normalpris.


Priser for parterapi
Hvordan kommer du i gang?

Du kan enten bestille tid til en enkeltstående samtale eller spare penge ved at købe klippekort til et terapiforløb. Kontakt mig for at høre nærmere.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 samtaler som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen. Du kan vente med at tage stilling til om du vil købe et klippekort til efter den første samtale. Ønsker du herefter at fortsætte i et forløb hos mig, sørger jeg for at du også får fratrukket rabatten for den første samtale.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 30531 (5-cifret MyShop nummer)
Kontooverførsel til Reg: 1551 Konto: 4020770635 (Danske Bank)
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud senest kl. 9 dagen før aftalen på telefon: 60 80 16 86 eller på mail: mail@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da jeg sjældent kan nå at tilbyde tiden til en anden med kortere varsel. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Min praksis ligger på Skoubogade 1, en fredelig sidegade til Strøget i København, med udsigt over byens tage. Bygningen er nyrenoveret med lækre lyse lokaler og der er nem adgang for alle både med elevator og trappe. Jeg tilbyder også online terapi og konsultationer via telefon – samt ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Mulighed for aften-/weekendtider

Det er muligt at bestille tid til sessioner efter kl. 18 på hverdage, hvis du ønsker det. Det koster 500,- ekstra, som tilføjes til den valgte ydelses pris. Ved sessioner i weekenden tilføjes 1.000,- til prisen.

Databeskyttelse

Jeg går højt op i mine klienters datasikkerhed. Fra d. 25. maj 2018 er den nye persondatalovgivning (GDPR) trådt i kraft over hele Europa. Læs mere om hvordan jeg varetager dine personlige data her.

Tidsbestilling og Spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Skriv til mig her


Slider