psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Priser og Praktisk


Her er en samlet oversigt over vores priser og praktiske oplysninger.

Tilskud til psykologhjælp

Mange har mulighed for at få tilskud til psykologhjælp via deres sundhedsforsikring eller arbejdsplads. Hvis du eksempelvis er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud hos Psykolog-Samtale.dk. Tilskuddet gælder ved samtaler med Jonas Bøyesen Jarlkov, som er autoriseret psykolog. Læs mere om tilskud her.

Priser for terapi


Vælg den ydelse du ønsker at se prisen for:

Priser – Individuel Terapi
Priser – Terapi med Ungdomsrabat
Priser – Terapi med Lægehenvisning
Priser – Parterapi

Kontakt os hvis du ønsker at høre nærmere om vores priser for supervision, kurser, undervisning og foredrag.

Hvordan kommer du i gang?

Du kan enten bestille tid til en enkeltstående samtale eller spare penge ved at købe klippekort til et forløb. Kontakt os for at høre nærmere.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 eller 10 samtaler som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen. Du kan vente med at tage stilling til om du vil købe et klippekort til efter den første samtale. Ønsker du herefter at fortsætte i et forløb hos os, sørger vi for at du også får fratrukket rabatten for den første samtale.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 2878 konto: 6299787654
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9, enten på sms eller mail. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Vores praksis ligger i hjertet af København på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online terapi og video-konsultationer. Hvis du foretrækker det, kan sessionerne dermed også foregå hjemme i din dagligstue, på kontoret, på rejsen, på efterskolen eller hvor som helst. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Databeskyttelse

Vi går højt op i vores klienters datasikkerhed. Fra d. 25. maj 2018 er den nye persondatalovgivning (GDPR) trådt i kraft over hele Europa. Læs mere om hvordan vi varetager dine personlige data her.

Hvordan kan du bestille tid hos os?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid hos os via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i en nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at vi ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage snarest muligt.


Jonas Bøyesen Jarlkov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dkLauge Schøler
Psykolog
28 96 98 69
lauge@psykolog-samtale.dk

Skriv til os her