Slider

Priser og Praktisk

Her er en samlet oversigt over mine priser og praktiske oplysninger.

Priser for terapi


Vælg den ydelse du ønsker at se prisen for:

Priser – Individuel Terapi
Priser – Terapi med Ungdomsrabat
Priser – Terapi med Lægehenvisning
Priser – Parterapi

Kontakt mig hvis du ønsker at høre nærmere om mine priser for supervision, kurser, undervisning og foredrag.


Hvordan kommer du i gang?

Du kan enten bestille tid til en enkeltstående samtale eller spare penge ved at købe klippekort til et forløb. Kontakt mig for at høre nærmere.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 eller 10 samtaler som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen. Du kan vente med at tage stilling til om du vil købe et klippekort til efter den første samtale. Ønsker du herefter at fortsætte i et forløb hos mig, sørger jeg for at du også får fratrukket rabatten for den første samtale.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 0400 Konto: 4025733962 (Lån og Spar Bank)
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9 enten på sms til: 60 80 16 86 eller på mail: mail@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Min praksis ligger i hjertet af København på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online terapi og video-konsultationer. Hvis du foretrækker det, kan sessionerne dermed også foregå hjemme i din dagligstue, på kontoret, på rejsen, på efterskolen eller hvor som helst. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Databeskyttelse

Jeg går højt op i mine klienters datasikkerhed. Fra d. 25. maj 2018 er den nye persondatalovgivning (GDPR) trådt i kraft over hele Europa. Læs mere om hvordan jeg varetager dine personlige data her.

Tidsbestilling og Spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Psykolog Jonas Bøyesen Jarlkov
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K

Skriv til mig her


Slider