psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Psykolog Jonas Bøyesen Jarlskov

Mit navn er Jonas Bøyesen Jarlskov. Jeg er uddannet psykolog (cand.psych.aut.), autoriseret af Psykolognævnet og medlem af Dansk Psykolog Forening. Jeg tilbyder både terapi, kurser, supervision, gruppesupervision, ledersparring, foredrag, workshops og parterapi. Jeg er desuden medstifter af psykologhuset “Det Eksistentielle Hus“. Derudover skriver jeg artikler og fungerer som ekstern supervisor for ledere og medarbejdere i virksomheder og institutioner – og har specialiseret mig i at arbejde med elitesportsudøvere, musikere og skuespillere omkring kombinationen af performance og mentalt helbred. Ved at kombinere de nyeste psykologiske tilgange og behandlingsformer med viden fra tidernes største eksistentielle psykologer og filosoffer, kan jeg tilpasse terapi, supervision, kurser og foredrag til bedst muligt at imødekomme mine klienters mange forskellige behov.

Høj kvalitet og faglighed

Jeg har gennem de senere år specialiseret mig særligt i eksistentiel terapi og er blevet så nørdet omkring det, at jeg holder kurser for psykologer, studerende og andre faggrupper i tilgangen. Ved siden af terapien og min kursusvirksomhed skriver jeg artikler og fungerer som ekstern supervisor i institutioner og organisationer – både på lederniveau og medarbejderniveau. For at sikre fortsat høj kvalitet og faglighed i mit arbejde, modtager jeg også selv løbende efteruddannelse og supervision. Jeg holder mig desuden opdateret ved at læse nye faglige publikationer og deltage i spændende kurser, konferencer, workshops og foredrag over hele verden.

Min tilgang til terapi

Terapi er i mine øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Jeg er hverken tilhænger af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger mig selv aktivt i terapien. Mine erfaringer fra flere end 7.000 psykologsamtaler stemmer overens med konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater, som bekræfter at en god og autentisk relation mellem klient og terapeut er afgørende for at terapien får en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, varme, åbenhed og respekt.

“At være i terapi hos Jonas var noget helt andet end jeg havde forestillet mig – men det skal forstås på den bedst mulige måde!” – Klient, 18 år

“Kære Jonas. Af hjertet tak for vores samtaler og din måde at møde, se og lytte på. Jeg har lært at jeg er god som det menneske jeg er. Det at kunne sige fra, det betyder så meget – og det største, jeg har fundet roen.” – Klient, 61 år

Om muligheder for positiv forandring

Psykiske symptomer beskrives ofte som sygdomme, der rammer den enkelte og skal kureres. Et mere konstruktivt og nuanceret syn på symptomerne er at forstå dem som en naturlig modreaktion fra kroppen eller sindet, der forsøger at få vores opmærksomhed – eksempelvis fordi omstændigheder i vores liv eller omgivelser gør, at vi er nødt til at forholde os til os selv på en ny måde, eller bør sige til eller fra over for noget. I terapien hjælper jeg blandt andet mine klienter med at opbygge en større psykologisk fleksibilitet, få en bedre forståelse af dem selv og deres følelser, reaktionsmønstre, omgivelser og relationer, samt med at blive i stand til at skabe positive forandringer i deres liv baseret på egne værdier og ressourcer.


Hvad tilbyder jeg?

Herunder er en oversigt over nogle af de ydelser, jeg tilbyder. Klik på en af dem, for at læse mere.

Individuel terapi
Online terapi
Supervision
Parterapi
Therapy in English
Kursus

Baggrund / Erfaring

– Privatpraktiserende psykolog
– Kursusholder
– Individuel supervisor
– Gruppesupervisor
– Skribent
– Psykologisk Korttidsrådgivning
– Valmuen, Specialinstitution For Heroinbehandling
– Specialenheden Forchhammersvej
– Underviser
– Iværksætter
– Professionel trommeslager
– Elitesportsudøver og træner

Hvordan kan du bestille tid hos mig?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid hos mig via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Psykolog Jonas Bøyesen Jarlskov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1117 København K


Skriv til mig her