Slider

Parterapi


Parterapi kan være relevant hvis jeres parforhold er i krise eller ramt af tilbagevendende konflikter. Mange af mine klienter længes efter at kunne kommunikere med hinanden igen i stedet for at skændes – eller savner nærheden, varmen og gnisten de havde i begyndelsen af forholdet. Der kan være mange grunde til at starte i parterapi. Uanset hvilke udfordringer I aktuelt oplever i jeres parforhold, skal I være meget velkomne. Jeg er uddannet psykolog og tilbyder parterapi i København. Min primære rolle som parterapeut er at skabe en ramme der muliggør at I kan få en mere konstruktiv dialog og dybere forståelse af hinanden, så I bliver bedre rustet til at samarbejde om at løse jeres konflikter frem for at de optrappes. Samtidig kan vi fokusere på at genskabe nærværet, kontakten og tilliden imellem jer.

“Det var en stor overvindelse at spørge om hjælp, men hvor er vi glade for at vi rakte ud. Vi er blevet langt bedre til at kommunikere og til at forstå hinandens behov. Utroligt at der ikke skulle mere til – vi er meget taknemlige.” – Par, 38/42

Hvordan foregår den første session af parterapien?

Når I ankommer første gang, kan I tage plads i venteværelsets sofaområde. Jeg kommer ud og tager imod jer til det aftalte tidspunkt, og vi følges derfra til mit lokale. Her vil I blive tilbudt kaffe, te eller andre forfriskninger inden vi tager plads og parterapien kan begynde. Der er ikke er noget særligt I skal have forberedt inden I kommer – og der er ingen emner eller spørgsmål der er for store eller for små til at tage op i parterapien.

Hvor foregår parterapien?

Parterapien foregår i min psykologpraksis som ligger på Skoubogade 1, en fredelig sidegade til Strøget i hjertet af København, med udsigt over byens tage. Bygningen er nyrenoveret og der er nem adgang for alle både med elevator og trappe. Jeg tilbyder også online video-konsultationer, hvis I eksempelvis bor langt fra København eller blot ønsker at spare transporttiden. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Hvordan bestiller man tid?

I kan kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis I ønsker at bestille tid til parterapi eller har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan I sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Skriv til mig her


Slider