psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Parterapi


Parterapi kan være relevant, hvis jeres parforhold er i krise eller ramt af tilbagevendende konflikter. Mange af mine klienter ønsker at kunne kommunikere bedre med hinanden eller savner nærheden, varmen og gnisten de havde i begyndelsen af forholdet. Uanset hvilke udfordringer I aktuelt oplever i jeres parforhold, skal I være velkomne. Jeg er uddannet psykolog og tilbyder parterapi i København. Min primære rolle som parterapeut er at skabe en ramme der muliggør, at I kan få en dybere forståelse af jer selv og hinanden, så I bliver bedre rustet til at samarbejde og kommunikere. Samtidig kan vi fokusere på at genskabe nærvær, kontakt og tillid imellem jer.

“Det var en stor overvindelse at spørge om hjælp, men hvor er vi glade for at vi rakte ud. Vi er blevet langt bedre til at kommunikere og til at forstå hinandens behov. Utroligt at der ikke skulle mere til – vi er meget taknemlige.” – Par, 38/42

Hvordan foregår den første session af parterapien?

Når I ankommer første gang, kan I tage plads i vores hyggelige venteværelse. Jeg kommer ud og tager imod jer til det aftalte tidspunkt, og vi følges derfra til mit lokale. Her vil I blive tilbudt kaffe, te eller andre forfriskninger inden vi tager plads og parterapien kan begynde. Der er ikke er noget særligt I skal have forberedt inden I kommer – og der er ingen emner eller spørgsmål der er for store eller for små til at tage op i parterapien.

Hvor foregår parterapien?

Parterapien foregår i min psykologpraksis på Gammel Mønt 14 – en fredelig gade i hjertet af København – tæt på Kongens Have og få minutters gang fra Nørreport, Kongens Nytorv og Strøget. Jeg tilbyder også online videosamtaler, hvis I eksempelvis bor langt fra København eller blot ønsker at spare transporttiden. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Hvordan bestiller man tid?

I kan kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis I ønsker at bestille tid til parterapi eller har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan I sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Jonas Bøyesen Jarlskov
Autoriseret Psykolog / Parterapeut
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til mig her