Slider

Psykologhjælp med lægehenvisning i København


Søger du psykologhjælp med lægehenvisning i København? Jeg får mange henvendelser fra klienter, der har fået en henvisning fra egen læge. Med en lægehenvisning kan man få tilskud til behandling hos en psykolog. Henvisningen kan dog kun benyttes hos de få psykologer, der har et såkaldt ‘ydernummer’ – og de har mange måneders ventetid for tiden. Jeg synes ikke det er i orden, at man skal vente i månedsvis efter at have henvendt sig til egen læge – derfor har jeg lavet et særligt tilbud til dig, der har en lægehenvisning og ønsker at starte med det samme.

Rabat på psykologhjælp med lægehenvisning i København

For at imødekomme de rekord lange ventetider, der i øjeblikket er på at få psykologhjælp med lægehenvisning i København, tilbyder jeg terapi til en rabatpris på 900,- pr. samtale til dig, der har en henvisning. Rabatten gælder maksimalt for de første fem samtaler. Ønsker du herefter at fortsætte hos mig, bliver det til min normalpris på 1100,- Bemærk at jeg ikke er en af de få psykologer, der har ydernummer til at kunne tage imod lægehenvisninger. Hvis det vigtigste for dig er at få tilskud til behandlingen, kan jeg derfor desværre ikke hjælpe. Men hvis du – ligesom mange af mine andre klienter – vil undgå den lange ventetid og i stedet har lyst til at komme i gang snarest muligt til min rabatpris, er du meget velkommen.

Skræddersyet terapiforløb til hver klient

Det er meget forskelligt, hvilke problematikker mine klienter henvender sig med. Derfor skræddersyr jeg mine forløb ud fra den enkeltes behov. Jeg trækker på en bred erfaring inden for de nyeste evidensbaserede psykologiske behandlingsformer, kombineret med viden fra de største eksistentielle psykologer og filosoffer gennem tiden. På den måde kan jeg imødekomme de særlige ønsker og behov, den enkelte har brug for.

“Kære Jonas. Af hjertet tak for vores samtaler og din måde at møde, se og lytte på. Jeg har lært at jeg er god som det menneske jeg er. Det at kunne sige fra, det betyder så meget – og det største, jeg har fundet roen.” – Kvinde, 61

Hvordan er det at være i terapi hos mig?

Mange af mine klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Dette bekræftes af konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, man har en god kemi med. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt.

Hvordan foregår den første samtale?

Forud for den første aftale modtager du en bekræftelsesmail med praktisk information. Når du ankommer til den første samtale af terapien, kan du tage plads i venteværelsets sofaområde. Jeg kommer ud og tager imod dig på det aftalte tidspunkt, og vi følges derfra til mit lokale. Her vil du blive tilbudt kaffe, te eller andre forfriskninger før vi tager plads og terapien kan begynde. Der er ikke er noget særligt du skal have forberedt inden du kommer – og ingen emner eller spørgsmål er for store eller for små til at tage op i terapien.

Hvordan bestiller man tid?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Psykolog Jonas Bøyesen Jarlkov
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til mig her


Slider