psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Psykologhjælp med lægehenvisning i København


Søger du psykologhjælp med lægehenvisning i København? Vi får mange henvendelser fra klienter, der har fået en henvisning fra egen læge. Med en lægehenvisning kan man få tilskud til behandling hos en psykolog. Henvisningen kan dog kun benyttes hos de få psykologer, der har et såkaldt ‘ydernummer’ – og de har mange måneders ventetid for tiden. Vi synes ikke det er i orden, at man skal vente i månedsvis efter at have henvendt sig til egen læge – derfor har vi lavet et særligt tilbud til dig, der har en lægehenvisning og ønsker at starte med det samme.

Rabat på psykologhjælp med lægehenvisning i København

For at imødekomme de rekord lange ventetider, der i øjeblikket er på at få psykologhjælp med lægehenvisning i København, tilbyder vi terapi til en rabatpris på 900,- pr. samtale til dig, der har en henvisning. Rabatten gælder hos psykolog Lauge Schøler og maksimalt for de første fem samtaler. Ønsker du herefter at fortsætte hos os, bliver det til vores normalpriser på 1000,- hos Lauge eller 1200,- hos Jonas. Bemærk at vi ikke er blandt de få psykologer, der har ydernummer til at kunne tage imod lægehenvisninger. Hvis det vigtigste for dig er at få tilskud til behandlingen, kan vi derfor desværre ikke hjælpe. Men hvis du – ligesom mange af vores andre klienter – vil undgå den lange ventetid og i stedet har lyst til at komme i gang snarest muligt til vores rabatpris, er du meget velkommen.

“Jeg kan mærke, at Lauge er til stede som menneske og så bruger sin faglighed som guide til at balancere udforskning og udfordring, spørgen og reflekteren, alvor og humor. Han har hurtigt fået skabt en terapeutisk relation, hvor jeg tør sige det grimme og sårbare og lade ham se det, så vi kan kigge på det sammen. Derfor har jeg også udtrykt et ønske om at fortsætte, på trods af stor akut “bedring” på symptom niveau, fordi jeg værdsætter Lauge som samtalepartner og kan se værdien i at kunne samtale med ham i både krise og udvikling.” – Klient, 25 år

Tilskud fra Sygeforsikring “danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til samtaler med Jonas Bøyesen Jarlkov, som er autoriseret psykolog. Bemærk at du ikke både kan få rabat ved lægehenvisning og tilskud fra “danmark”. Læs mere om tilskud her.

Skræddersyet terapiforløb til hver klient

Det er meget forskelligt, hvilke problematikker vores klienter henvender sig med. Derfor skræddersyr vi vores forløb ud fra den enkeltes behov. Vi trækker på en bred erfaring inden for de nyeste evidensbaserede psykologiske behandlingsformer, kombineret med viden fra de største eksistentielle psykologer og filosoffer gennem tiden. På den måde kan vi imødekomme de særlige ønsker og behov, den enkelte har brug for.

“Af hjertet tak for vores samtaler og din måde at møde, se og lytte på. Jeg har lært at jeg er god som det menneske jeg er. Det at kunne sige fra, det betyder så meget – og det største, jeg har fundet roen.” – Klient, 61 år


Vores tilgang til terapi

Terapi er i vores øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Vi er hverken tilhængere af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger os selv aktivt i terapien. Mange af vores klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Vores erfaring fra flere end 4.000 psykologsamtaler stemmer overens med konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater, som bekræfter at en god og autentisk relation mellem klient og terapeut er afgørende for at terapien får en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, varme, åbenhed og respekt.

Hvor foregår terapien?

Vores praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. – samt terapi ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at vi ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage snarest muligt.


Lauge Schøler
Psykolog
81 71 81 52
lauge@psykolog-samtale.dk
Jonas Bøyesen Jarlkov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Skriv til os her