psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Psykologhjælp med lægehenvisning i København


Søger du psykologhjælp med lægehenvisning i København? Jeg får mange henvendelser fra klienter, der har fået en henvisning fra egen læge. Med en lægehenvisning kan man få tilskud til behandling hos en psykolog. Henvisningen kan dog kun benyttes hos de få psykologer, der har et såkaldt ‘ydernummer’ – og de har mange måneders ventetid for tiden. Jeg synes ikke det er i orden, at man skal vente i månedsvis efter at have henvendt sig til egen læge – derfor har jeg lavet et særligt tilbud til dig, der har en lægehenvisning og ønsker at starte med det samme.

Rabat på psykologhjælp med lægehenvisning i København

For at imødekomme de rekord lange ventetider, der i øjeblikket er på at få psykologhjælp med lægehenvisning i København, tilbyder mine medarbejdere i psykologhuset Det Eksistentielle Hus terapi til en rabatpris fra 950,- pr. samtale til dig, der har en henvisning. Vi har desuden en praktikant, der næsten er færdiguddannet psykolog, som tilbyder terapi for kun 399,- pr. samtale. Bemærk at vi ikke er blandt de få psykologer, der har ydernummer til at kunne tage imod lægehenvisninger. Hvis det vigtigste for dig er at få tilskud til behandlingen, kan vi derfor desværre ikke hjælpe. Men hvis du – ligesom mange af vores andre klienter – vil undgå den lange ventetid og i stedet har lyst til at komme i gang snarest muligt til mine medarbejderes rabatpris, er du meget velkommen. Du kan booke en tid hos dem via dette link: Book en tid

Tilskud fra Sygeforsikring “danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til samtaler hos mig, og de af mine medarbejdere, som er autoriserede psykolog. Læs mere om tilskud her.

“Af hjertet tak for vores samtaler og din måde at møde, se og lytte på. Jeg har lært at jeg er god som det menneske jeg er. Det at kunne sige fra, det betyder så meget – og det største, jeg har fundet roen.” – Klient, 61 år


Min tilgang til terapi

Terapi er i mine øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Jeg er hverken tilhænger af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger mig selv aktivt i terapien. Mange af mine klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Min erfaring fra flere end 6.000 psykologsamtaler stemmer overens med konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater, som bekræfter at en god og autentisk relation mellem klient og terapeut er afgørende for at terapien får en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, varme, åbenhed og respekt.

Hvor foregår terapien?

Min praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. – samt terapi ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via mit online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.

Jonas Bøyesen Jarlskov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Skriv til os her