psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Psykolog til unge i København


Søger du en psykolog til unge i København? Vi tilbyder terapi til unge i hjertet af København. Da vi selv er forholdsvis unge psykologer, har det været oplagt blandt andet at specialisere os i terapi til unge. Som ungt menneske kan det være rart at ens psykolog er nogenlunde samme sted i livet som en selv. Det giver mulighed for at terapien kan foregå mere i øjenhøjde, og at det er lettere at relatere til hinanden.

Stor erfaring med terapi til unge

Vi har erfaring fra +3000 psykologsamtaler med unge klienter og finder stor glæde og mening i at arbejde med aldersgruppen. Ungdommen er en vigtig, turbulent, kontrastfuld, spændende og sårbar periode i livet. De fleste unge oplever større eller mindre kriser relateret til selvværd, stress, relationer, overtænkning, angst, depression eller andet. Det kan derfor ind imellem være nødvendigt med professionel støtte og sparring, for at finde fodfæste og lære at navigere i denne foranderlige og intense periode af livet.

Mulighed for rabat til unge og studerende

Vi ved at det kan være svært at få økonomien til at gå op for unge og studerende. Derfor tilbyder Lauge Schøler terapi til unge og studerende for kun 900,- pr. samtale. Ved køb af klippekort til 5 samtaler hos Lauge, kommer prisen helt ned på 850,- pr. samtale. Læs mere om Lauge her

“Jeg valgte at tage kontakt til Lauge fra Psykolog-Samtale.dk pga. pludselig opstået panikangst. Jeg har aldrig været typen, der har haft brug for psykolog, men det er et valg jeg er glad for, jeg har taget. Jeg var interesseret i nogen, som kunne komme med ordentlige teknikker og løsninger til de problemer jeg har – og der er Lauge et perfekt match. Samtalerne er intellektuelle og effektive. Siden start med Lauge har jeg haft ressourcer til at håndtere panikanfald og generel angst. Store anbefalinger herfra!” – Klient, 21 år


Mulighed for tilskud fra Sygeforsikring “danmark”

Mange har mulighed for at få tilskud til psykologhjælp via deres sundhedsforsikring eller arbejdsplads. Kontakt dit forsikringsselskab, din pensionskasse eller din arbejdsplads og hør nærmere om dine muligheder. Hvis du eller dine forældre eksempelvis er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud til samtaler med Jonas Bøyesen Jarlkov, som er autoriseret psykolog. Læs mere om tilskud her

Stigende behov for psykologhjælp til unge

Flere og flere unge får i dag psykologhjælp. Det tyder på, at behovet er stigende i nutidens præstationskultur. Samtidig ser vi det som tegn på, at det tidligere tabu omkring at gå til psykolog er ved at blive nedbrudt. Det er blevet mere accepteret at tale om følelser, problemer og kriser – og mange deler de gode erfaringer fra terapien med deres omgangskreds.

“At være i terapi hos Jonas var noget helt andet end jeg havde forestillet mig – men det skal forstås på den bedst mulige måde!” – Klient, 18 år

Hvordan er det at være i terapi?

Mange af vores unge klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Dette bekræftes af konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, man har en god kemi med. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt.


Forventningspres og negative spiraler

Mange unge lever i en hverdag præget af ekstremt høje krav og forventninger – både fra omverdenen og fra dem selv. Der skal præsteres i skolen, på uddannelsen, arbejdet og ikke mindst socialt. Det kan være svært at finde tid til åndehuller og ofte resulterer det i en følelse af utilstrækkelighed. Det kan se ud som om alle andre klarer sig meget bedre – især når man spejler sig i glansbilleder på de sociale medier. Fra det perspektiv er en oplagt konklusion, at der må være noget galt med en – og så kan en negativ spiral begynde at tage fart. For nogle unge udvikler det sig til kriser af forskellig art.

Skræddersyet terapiforløb til hver klient

Det er meget forskelligt hvilke problematikker vores unge klienter henvender sig med. Derfor skræddersyr vi vores forløb ud fra den enkeltes behov. Vi trækker på en bred erfaring inden for de nyeste evidensbaserede psykologiske behandlingsformer, kombineret med viden fra de største eksistentielle psykologer og filosoffer gennem tiden. På den måde kan vi imødekomme de særlige ønsker og behov, den enkelte har brug for.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at vi ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage snarest muligt.


Lauge Schøler
Psykolog
81 71 81 52
lauge@psykolog-samtale.dk
Jonas Bøyesen Jarlkov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Skriv til os her