psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Tilskud til psykologhjælp


Mange har mulighed for at få tilskud til psykologhjælp via deres sundhedsforsikring eller arbejdsplads. Kontakt dit forsikringsselskab, din pensionskasse eller din arbejdsplads og hør nærmere om dine muligheder.


Tilskud fra Sygeforsikring “danmark”

Hvis du er medlem af Sygeforsikringen “danmark”, kan du få tilskud hos Psykolog-Samtale.dk. Tilskuddet gælder ved samtaler med Jonas Bøyesen Jarlkov, som er autoriseret psykolog.

Hvis du ikke allerede er medlem, kan du melde dig ind her og blive tilskudsberettiget med det samme. Medlemsskabet koster 380 kr. pr. kvartal, så det kan hurtigt betale sig.

Aktuelle takster og vilkår for tilskud fra Sygeforsikringen “danmark”:

 • For personer under 18 år er tilskuddet pr. samtale: 300,-
 • For personer på 18-25 år er tilskuddet pr. samtale: 450,-
 • For personer over 25 år er tilskuddet pr. samtale: 300,-

 • For at opnå de nævnte tilskud skal din problemstilling være blandt de 11 henvisningsårsager. Det maksimale tilskud er: 7.200 kr/år.

  Hvordan får man udbetalt tilskuddet?
  Vi står for at indberette til Sygeforsikringen “danmark” efter hver samtaler, som derefter udbetaler tilskuddet direkte til dig.


  Tilskud fra andre forsikringsselskaber

  Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber og har eksempelvis gode erfaringer med TopDanmark Livsforsikring, Dansk Sundhedssikring og Købstædernes Forsikring. Kontakt din sunhedforsikring og hør om du er berettiget til tilskud.

     


  Tilskud fra din kommune

  Vi samarbejder med flere kommuner, som har finasieret borgere eller medarbejdere i forløb hos os. Herunder Københavns Kommune, Ringsted Kommune, Greve Kommune og Næstved Kommune. Tilskud til psykologhjælp fra en kommune går via en sagsbehandler, der skal bevilge tilskuddet. Hvis du er i tvivl om du er berettiget til tilskud, kan du kontakte din kommune og få mere information.

  Hvor finder du os?

  Vores praksis ligger i hjertet af København på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon – samt terapi ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

  Hvordan kan du bestille tid?

  Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

  Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

  Hvordan kan du kontakte os?

  Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at vi ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage snarest muligt.


  Jonas Bøyesen Jarlkov
  Autoriseret Psykolog / Indehaver
  60 80 16 86
  mail@psykolog-samtale.dk
  Skriv til os her