psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Terapi i København


Søger du terapi i København? Jeg tilbyder terapi i smukke rammer i centrum af København – eller online i form af videosamtaler. I mit arbejde kombinerer jeg de nyeste psykologiske tilgange og metoder med viden fra tidernes største eksistentielle psykologer og filosoffer. Dermed kan jeg skræddersy terapien, så den bedst muligt imødekommer dine behov.

Min tilgang til terapi

Terapi er i mine øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Jeg er hverken tilhængere af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger mig selv aktivt i terapien. Mine erfaringer fra flere end 5.000 psykologsamtaler stemmer overens med konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater, som bekræfter at en god og autentisk relation mellem klient og terapeut er afgørende for at terapien får en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, varme, åbenhed og respekt.

Hvordan er det at være i terapi?

Mange af mine klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Dette bekræftes af konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, man har en god kemi med. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt.


Hvor foregår terapien?

Min praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon, samt terapi ude af huset – eksempelvis på din arbejdsplads – mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Hvordan foregår den første samtale af terapien?

Forud for den første aftale, modtager du en bekræftelsesmail med praktisk information. Når du ankommer til den første samtale, kan du starte med at tage plads i mit hyggelige venteværelset. Her vil jeg hente dig på det aftalte tidspunkt. Der er ikke er noget særligt du skal have forberedt inden du kommer – og ingen emner eller spørgsmål er for store eller for små til at tage op i terapien.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via mit online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Jonas Bøyesen Jarlskov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Skriv til mig her