Slider

Terapi i København


Jeg tilbyder individuel terapi i centrum af København – samt online videokonsultationer, hvis du befinder dig andre steder.

At starte i terapi kan være relevant for dig, hvis du oplever en form for krise i dit liv. Måske kæmper du med problematikker som vanskelige tanker, stress, meningsløshed, angst, lavt selvværd, tab, sorg, konfliktfyldte relationer, modløshed, depression, ensomhed, kronisk sygdom eller andet. Psykiske symptomer kan opstå som en modreaktion på samfundsstrukturer, idealer eller omstændigheder i vores liv, vi ikke selv er herre over. Selvom det kan være svært at få øje på i situationen, rummer svære tider og udfordringer ofte også muligheder for forandring og nye erkendelser. En af mine vigtigste opgaver i terapien er at skabe en tryg atmosfære, hvor vi sammen kan gå på opdagelse i hvordan dit liv ser ud i øjeblikket og finde frem til hvordan du ønsker at dit liv skal udvikle sig fremover.

“Man føler sig med det samme tryg i selskab med Jonas. Hans ro og nærvær er smittende, og han ser muligheder i detaljer, jeg aldrig selv var blevet klar over. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre til andre!” – Mand, 26

Hvordan er det at være i terapi?

Mange af mine klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Dette bekræftes af konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, man har en god kemi med. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt.

Hvordan foregår den første samtale af terapien?

Forud for den første aftale, modtager du en bekræftelsesmail med praktisk information. Når du ankommer til den første samtale af terapien, kan du tage plads i venteværelsets sofaområde. Jeg kommer ud og tager imod dig på det aftalte tidspunkt, og vi følges derfra til mit lokale. Her vil du blive tilbudt kaffe, te eller andre forfriskninger før vi tager plads og terapien kan begynde. Der er ikke er noget særligt du skal have forberedt inden du kommer – og ingen emner eller spørgsmål er for store eller for små til at tage op i terapien.

Hvordan bestiller man tid til terapi?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid til terapi eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Skriv til mig her


Slider