psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Terapi i København


Søger du terapi i København? Vi tilbyder terapi i smukke rammer i centrum af København – eller online i form af videosamtaler. I vores arbejde kombinerer vi de nyeste evidensbaserede psykologiske metoder med viden fra tidernes største eksistentielle psykologer og filosoffer. Dermed kan vi skræddersy terapien, så den bedst muligt imødekommer dine behov.

Vores tilgang til terapi

Terapi er i vores øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Vi er hverken tilhængere af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger os selv aktivt i terapien. Vores erfaringer fra flere end 5.000 psykologsamtaler stemmer overens med konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater, som bekræfter at en god og autentisk relation mellem klient og terapeut er afgørende for at terapien får en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, varme, åbenhed og respekt.

Hvordan er det at være i terapi?

Mange af vores klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Dette bekræftes af konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, man har en god kemi med. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt.


Hvor foregår terapien?

Vores praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. – samt terapi ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Hvordan foregår den første samtale af terapien?

Forud for den første aftale, modtager du en bekræftelsesmail med praktisk information. Når du ankommer til den første samtale, kan du starte med at tage plads i vores hyggelige venteværelset. Her vil du blive hentet af psykologen på det aftalte tidspunkt. Der er ikke er noget særligt du skal have forberedt inden du kommer – og ingen emner eller spørgsmål er for store eller for små til at tage op i terapien.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i en nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at vi ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage snarest muligt.


Jonas Bøyesen Jarlkov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dkLauge Schøler
Psykolog
28 96 98 69
lauge@psykolog-samtale.dk

Skriv til os her