Slider

Terapi i København


Søger du terapi i København? Jeg er psykolog og tilbyder terapi i smukke rammer i centrum af København. I mit arbejde kombinerer jeg de nyeste evidensbaserede psykologiske metoder med viden fra tidernes største eksistentielle psykologer og filosoffer. Dermed kan jeg skræddersy terapien, så den bedst muligt imødekommer dine behov.

Min tilgang til terapi

Terapi er i mine øjne først og fremmest et personligt møde mellem mennesker. Jeg er hverken tilhænger af manualiseret terapi eller standardiserede behandlingspakker, men sætter i stedet gennemsigtighed højt og bruger mig selv aktivt i terapien. Mine erfaringer fra flere end 3.000 psykologsamtaler stemmer overens med konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater, som bekræfter at en god og autentisk relation mellem klient og terapeut er afgørende for at terapien får en positiv effekt. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, varme, åbenhed og respekt.

Høj kvalitet og faglighed

Jeg har gennem de senere år specialiseret mig særligt i eksistentiel terapi og er blevet så nørdet omkring det, at jeg holder kurser for psykologer, studerende og andre faggrupper i tilgangen. Ved siden af terapien og min kursusvirksomhed skriver jeg artikler og fungerer som ekstern supervisor i institutioner og organisationer – både på lederniveau og medarbejderniveau. For at sikre fortsat høj kvalitet og faglighed i mit arbejde, modtager jeg også selv løbende efteruddannelse og supervision. Jeg holder mig desuden opdateret ved at læse nye faglige publikationer og deltage i spændende kurser, konferencer, workshops og foredrag over hele verden.

“Man føler sig med det samme tryg i selskab med Jonas. Hans ro og nærvær er smittende, og han ser muligheder i detaljer, jeg aldrig selv var blevet klar over. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre til andre!” – Mand, 26

Hvordan er det at være i terapi?

Mange af mine klienter bliver positivt overraskede over, at terapien ikke behøver være et tungt rum, hvor man kun taler om problemer. Det er tværtimod ofte et dynamisk og inspirerende rum med masser af humor, håb og tilstedeværelse. Netop mødet og relationen mellem klient og psykolog er centralt for terapiens effekt. Dette bekræftes af konklusionerne af de seneste årtiers forskningsresultater. Derfor er det afgørende at finde en psykolog, man har en god kemi med. Vi mennesker lever ikke i et vakuum og bør ikke reduceres til en diagnose eller sættes i kasser. Alle fortjener derimod at blive mødt i øjenhøjde med både nysgerrighed, åbenhed og respekt.

Hvor foregår terapien?

Min praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. – samt terapi ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Hvordan foregår den første samtale af terapien?

Forud for den første aftale, modtager du en bekræftelsesmail med praktisk information. Når du ankommer til den første samtale, kan du starte med at tage plads i vores hyggelige venteværelset. Jeg kommer ud og tager imod dig på det aftalte tidspunkt, og vi følges derfra til mit lokale. Her vil du blive tilbudt kaffe, te eller andre forfriskninger før vi tager plads og terapien kan begynde. Der er ikke er noget særligt du skal have forberedt inden du kommer – og ingen emner eller spørgsmål er for store eller for små til at tage op i terapien.

Hvordan bestiller man tid til terapi?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid til terapi eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Psykolog Jonas Bøyesen Jarlkov
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til mig her


Slider