Slider

Online terapi


Jeg tilbyder online terapi i form af videosamtaler via en sikker krypteret forbindelse. Efterspørgslen efter online terapi er eksploderet i forbindelse med Covid-19. Nogle af mine klienter foretrækker stadig online terapi fordi det sparer transporttid og giver mulighed for at fortsætte eller starte et samtaleforløb uden at behøve bevæge sig ud fra sit hjem. Allerede inden Corona-restriktionerne var online terapi i rivende udvikling – også i takt med, at teknologien nu for alvor er klar til det.

Mine erfaringer med online terapi

Jeg har de seneste år haft hundredvis af online videosamtaler og ser dem som en naturlig del af min hverdag. Jeg har generelt rigtig gode erfaringer med online terapi. Selvom jeg stadig foretrækker og anbefaler fysiske møder i klinikken, når det er muligt, er jeg positivt overrasket over, hvor godt videosamtaler virker.

Hvad siger mine klienter om online terapi?

Mine klienter melder tilbage, at selvom de måske var lidt skeptiske overfor online terapi til at starte med, så vænner man sig hurtigt til det. Nogle synes endda det føles mere afslappet og uformelt, fordi samtalerne kan foregå i deres egne trygge rammer derhjemme.

Fordele ved online terapi

Terapien kan foregå hvor som helst. Du kan sidde i dit eget hjem og få den hjælp du har brug for. Online terapi giver desuden mulighed for, at man kan fortsætte sit forløb, selvom man flytter til en anden by – eller et andet land – samt hvis man skal på ferie, udveksling, efterskole eller lignende.

Hvordan foregår online terapi?

Jeg tilbyder online videosamtaler via telefon eller computer, afhængig af hvad der passer dig bedst. I begge tilfælde foregår terapien via en sikker krypteret forbindelse. Løsningerne er brugervenlige, lette at installere og gratis for dig. Nærmere detaljer og vejledning følger, når vi aftaler en tid.

Priser for online terapi

Jeg tilbyder alle mine ydelser som online-sessioner og prisen for online terapi er den samme, som hvis det havde været en almindelig aftale i klinikken. Læs mere om mine priser under menupunktet Priser og Praktisk.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Psykolog Jonas Bøyesen Jarlkov
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til mig her


Slider