psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Online terapi


Jeg tilbyder online terapi i form af videosamtaler via en sikker krypteret forbindelse. Efterspørgslen efter online terapi er eksploderet i forbindelse med Covid-19. Nogle af mine klienter foretrækker generelt online terapi, fordi det sparer transporttid og giver mulighed for at fortsætte eller starte et samtaleforløb uden at behøve bevæge sig ud fra sit hjem eller fra sin arbejdsplads. Allerede inden Corona-restriktionerne var online terapi i rivende udvikling – også i takt med, at teknologien nu for alvor er klar til det.

Mine erfaringer med online terapi

Jeg har de seneste år haft hundredvis af online videosamtaler og ser dem som en naturlig del af min hverdag. Selvom jeg stadig foretrækker og anbefaler fysiske møder i klinikken, når det er muligt, er både jeg og mine klienter positivt overraskede over, hvor godt videosamtaler virker.

Hvad siger mine klienter om online terapi?

Mine klienter melder tilbage, at selvom de måske var lidt skeptiske overfor online terapi til at starte med, så vænner man sig hurtigt til det. Nogle synes endda det føles mere afslappet og uformelt, fordi samtalerne kan foregå i deres egne trygge rammer.

Fordele ved online terapi

Samtalerne kan foregå hvor som helst. Du kan sidde i dit eget hjem og få den hjælp du har brug for. Online terapi giver desuden mulighed for, at man kan fortsætte sit forløb, selvom man flytter til en anden by – eller et andet land – samt hvis man skal på ferie, udveksling, efterskole eller lignende.

Hvordan foregår online terapi?

Jeg tilbyder online videosamtaler via telefon eller computer, afhængig af hvad der passer dig bedst. I begge tilfælde foregår terapien via en sikker krypteret forbindelse. Løsningerne er brugervenlige, lette at gå til og gratis for dig. Nærmere detaljer og vejledning følger, når vi aftaler en tid.

Priser for online terapi

Jeg tilbyder alle mine ydelser som online videosamtaler. Prisen er den samme, som hvis det havde været en almindelig aftale i klinikken. Læs mere om mine priser under menupunktet Priser og Praktisk.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via mit online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte mig?

Du er også altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af, at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Jonas Bøyesen Jarlskov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Skriv til mig her