Slider

Priser for parterapi

Her er en oversigt over mine priser for parterapi.Hvordan kommer I i gang?

I kan enten bestille tid til en enkeltstående samtale eller købe et klippekort til et forløb af 5 samtaler. Kontakt mig for at høre nærmere.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 samtaler som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen. I kan vente med at tage stilling til om I vil købe et klippekort til efter den første samtale. Ønsker I herefter at fortsætte i et forløb hos mig, sørger jeg for at I også får fratrukket rabatten for den første samtale.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. I kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 0400 Konto: 4025733962 (Lån og Spar Bank)
Kontant

Afbud

Hvis I bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes I melde afbud senest kl. 9 dagen før aftalen på telefon: 60 80 16 86 eller på mail: mail@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da jeg sjældent kan nå at tilbyde tiden til en anden med kortere varsel. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Min praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online terapi og konsultationer via telefon – samt ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Mulighed for aften-/weekendtider

Det er muligt at bestille tid til sessioner efter kl. 18 på hverdage, hvis I ønsker det. Det koster 250,- ekstra, som tilføjes til den valgte ydelses pris. Ved sessioner i weekenden tilføjes 500,- til prisen.

Tidsbestilling og Spørgsmål

I er altid velkomne til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis I ønsker at bestille tid eller hvis I har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan I sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Skriv til mig her


Slider