psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Priser for terapi med lægehenvisning

Vi giver rabat på de første fem samtaler ved lægehenvisning. Bemærk at vi ikke har et såkaldt “ydernummer” – derfor kan vi ikke modtage lægehenvisninger. Til gengæld tilbyder vi terapi med kort ventetid til en reduceret pris, for at imødekomme de rekord lange ventelister på psykologhjælp med lægehenvisning i København.*Rabatten gælder kun egenbetalere ved samtaler hos psykolog Lauge Schøler. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales fuld pris, da det kræver ekstra administrationstid fra vores side.

Hvordan kan du bestille tid hos os?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid hos os via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Sted

Vores praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 2878 Konto: 6299787654
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9, enten på sms eller på mail. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan nå at få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Hvordan kan du kontakte os?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at vi ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender vi tilbage snarest muligt.Lauge Schøler
Psykolog
81 71 81 52
lauge@psykolog-samtale.dk


Jonas Bøyesen Jarlkov
Autoriseret Psykolog / Indehaver
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk

Skriv til os her