Slider

Priser med lægehenvisning

Jeg giver rabat på de første fem samtaler ved lægehenvisning. Bemærk at jeg ikke har en overenskomst med sygesikringen og derfor ikke kan modtage lægehenvisninger. Til gengæld tilbyder jeg terapi med kort ventetid til en reduceret pris, for at imødekomme de rekord lange ventelister på psykologhjælp med lægehenvisning i København.*Rabatten gælder kun egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales fuld gældende overenskomsttakst, da det kræver ekstra administrationstid fra min side.


Hvordan kommer du i gang?

Kontakt mig for at bestille tid til en samtale.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 0400 Konto: 4025733962 (Lån og Spar Bank)
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9 enten på sms til: 60 80 16 86 eller på mail: mail@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Min praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online terapi og konsultationer via telefon – samt ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Mulighed for aften-/weekendtider

Det er muligt at bestille tid til sessioner efter kl. 18 på hverdage, hvis du ønsker det. Det koster 250,- ekstra, som tilføjes til den valgte ydelses pris. Ved sessioner i weekenden tilføjes 500,- til prisen.

Tidsbestilling og Spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.Skriv til mig her


Slider