Slider

Priser for individuel terapi

Her er en oversigt over mine priser for individuel terapi.Hvordan kommer du i gang?

Du kan enten bestille tid til en enkeltstående samtale eller købe et klippekort til et forløb af 5 eller 10 samtaler. Kontakt mig for at høre nærmere.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 eller 10 samtaler som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen.

*Bemærk at køb af klippekort er forbeholdt egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales fuld gældende overenskomsttakst pr. samtale, da det kræver ekstra administrationstid fra min side.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 0400 Konto: 4025733962 (Lån og Spar Bank)
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9 enten på sms til: 60 80 16 86 eller på mail: mail@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan nå at få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Min praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Jeg tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. – samt terapi ude af huset mod kompensation for transporttid og rejseudgifter. Kontakt mig for at høre nærmere om dette.

Mulighed for aften-/weekendtider

Det er muligt at bestille tid til sessioner efter kl. 18 på hverdage, hvis du ønsker det. Det koster 250,- ekstra, som tilføjes til den valgte ydelses pris. Ved sessioner i weekenden tilføjes 500,- til prisen.

Tidsbestilling og Spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte mig på mail: mail@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 60 80 16 86, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at jeg ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender jeg tilbage snarest muligt.


Psykolog Jonas Bøyesen Jarlkov
60 80 16 86
mail@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til mig her


Slider