psykolog-samtale.dk-undersidebillede

Priser for terapi med Ungdoms-/Studierabat

Søger du psykologhjælp til unge i København? Lauge Schøler giver rabat til unge under 30 år – samt til studerende i alle aldre. Læs mere nedenfor.


*Rabatten gælder kun egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales fuld pris, da det kræver ekstra administrationstid.Om Lauge

Mit navn er Lauge Schøler. Jeg er 33 år og uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk terapi og neuropsykologi. Jeg anvender de mest moderne og evidensbaserede metoder inden for terapi. Hos mig er der ingen standardiserede løsninger, da hver klient er unik – vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvad der passer dig og og dine behov bedst.
Læs mere om Lauge her

Hvordan kommer du i gang?

Du kan enten starte med at bestille tid til en enkeltstående samtale med Lauge eller købe et klippekort til et forløb af 5 samtaler.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 samtaler, som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 2878 Konto: 6299787654
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9 enten på sms til: 81 71 81 52 eller på mail: lauge@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan nå at få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Vores praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Hvordan kan du bestille tid?

Du kan nemt og hurtigt bestille en tid via vores online bookingsystem – bare tryk på knappen herunder:

Hvis bookingsystemet ikke loader, kan du genindlæse siden. Du kan også åbne bookingsystemet i et nyt vindue her.

Hvordan kan du kontakte Lauge?

Du er altid velkommen til at kontakte Lauge på mail: lauge@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 81 71 81 52, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at han ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender han tilbage snarest muligt.Skriv til Lauge her