Slider

Priser for terapi med ungdomsrabat

Søger du psykologhjælp til unge i København? Jeg har indgået et samarbejde med min gode kollega, psykolog Lauge Schøler. Lauge giver rabat til unge op til 26 år – samt til studerende i alle aldre. Læs mere nedenfor.


*Rabatten gælder kun egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales fuld gældende overenskomsttakst, da det kræver ekstra administrationstid.Om Lauge

Mit navn er Lauge Schøler. Jeg er 32 år og uddannet psykolog (cand.psych.) fra Københavns Universitet med speciale i klinisk terapi og neuropsykologi. Jeg anvender de mest moderne og evidensbaserede metoder inden for terapi. Hos mig er der ingen standardiserede løsninger, da hver klient er unik – vi vil derfor i fællesskab finde frem til, hvad der passer dig og og dine behov bedst.
Læs mere om Lauge her

Hvordan kommer du i gang?

Du kan enten starte med at bestille tid til en enkeltstående samtale med Lauge eller købe et klippekort til et forløb af 5 samtaler.

Klippekort

Ved klippekort betales samlet for et forløb af 5 samtaler som kan anvendes indenfor 24 måneder fra købsdatoen.

*Bemærk at køb af klippekort er forbeholdt egenbetalere. Ved forløb dækket af forsikringer, kommune, arbejdsplads eller lignende betales fuld gældende overenskomsttakst pr. samtale, da det kræver ekstra administrationstid.

Betaling

Betaling finder sted umiddelbart før eller efter hver samtale. Du kan betale på følgende måder:

MobilePay til 373437
Kontooverførsel til Reg: 0400 Konto: 4025733962 (Lån og Spar Bank)
Kontant

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at møde op til en samtale, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest dagen før aftalen kl. 9 enten på sms til: 28 96 98 69 eller på mail: lauge@psykolog-samtale.dk. Ellers beregnes fuldt honorar, da tiden har været sat af til samtalen og andre dermed ikke kan nå at få glæde af den. Ved udeblivelse uden afbud betales ligeledes fuldt honorar.

Sted

Vores praksis ligger på Gammel Mønt 14, en fredelig gade tæt på Kongens Have i gåafstand til Nørreport, Strøget og Kongens Nytorv. Vi tilbyder også online videosamtaler, “walk and talk” og konsultationer via telefon. Kontakt os for at høre nærmere om dette.

Mulighed for aften-/weekendtider

Det er muligt at bestille tid til sessioner med Lauge om eftermiddagen og aftenen på hverdage, samt om formiddagen og eftermiddagen i weekenden.

Tidsbestilling og Spørgsmål

Du er altid velkommen til at kontakte Lauge på mail: lauge@psykolog-samtale.dk eller på telefon: 28 96 98 69, hvis du ønsker at bestille tid eller hvis du har spørgsmål. I tilfælde af at han ikke tager telefonen, kan du sende en SMS eller lægge en besked med navn og telefonnummer, så vender han tilbage snarest muligt.


Psykolog Lauge Schøler
28 96 98 69
lauge@psykolog-samtale.dk
Gammel Mønt 14, 1. sal, 1117 København K


Skriv til Lauge her